Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Επιτυχίες για τους αθλητές της Ολυμπιάδας Εξαπλατάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Ο σύλλογος ΠΑΣ Εξαπλατάνου Ολυμπιάδα συγχαίρει τους αθλητές του Λαμπρίδη Κωνσταντίνο, Αριστεράκη-Μακρή Άγγελο και Κενγκα Μαρλεν για την εξαιρετική εμφάνιση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων - Κορασίδων αλλά και στους σχολικούς αγώνες, που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας. 


Αναλυτικά, στην κατηγορία των 67κ. ο Λαμπρίδης κατέκτησε και πάλι την 1η θέση στους Έφηβους , ενώ στους Παίδες ο Αριστεράκης έλαβε την 3η θέση στο αρασέ με 68κ και την 4η στο σύνολο με 148 κιλά. Στην κατηγορία των 89κ. ο Κενγκα κατέλαβε την 2η θέση στους Παίδες, σηκώνοντας 81 κιλά στο αρασέ και 96 κιλά στο ζετέ. 


Άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλείνει με πολλές ελπίδες, καθώς οι δυνατές εμφανίσεις των δύο αθλητών στους Παίδες μας δείχνει ότι το μέλλον τους ανήκει.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365