Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Με χορογραφία για τα θύματα των Τεμπών και Ελληνικό τραγούδι πήραν το χρυσό οι ELITE DANCERS (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό

Με χορογραφία για τα θύματα των Τεμπών και Ελληνικό τραγούδι πήραν το χρυσό οι ELITE DANCERS.


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η σχολή χορού Elite dancers με προπονήτρια την Ιωάννα Κατσιμάκη συμμετείχε στον 15ο διεθνή διαγωνισμό χορού SALONIKA open . 


Τα μικρά κορίτσια του Λάτιν έκαναν κάτι πρωτότυπο που δεν έχει ξανά γίνει . Διαγωνίστηκαν με ελληνικό τραγούδι και μια χορογραφία αφιερωμένη στα θύματα των Τεμπών . 


Οι μικρές χορεύτριες εκτέλεσαν μια χορογραφία που περιέγραφε το τραγικό έγκλημα των Τεμπών και συγκίνησαν όλο το γήπεδο . Η χορογραφία αυτή τις έφερε στη πρώτη θέση και αφιέρωσαν το κύπελλο αυτό σε όλα τα θύματα των Τεμπών !







1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365