Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αλμωπία: Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση Let’s do it Greece

Δείτε τις φωτό

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε αρκετά σημεία της Αλμωπίας η εθελοντική δράση Let’s do it Greece.


Ο Δήμος Αλμωπίας τις προηγούμενες ημέρες απεύθυνε κάλεσμα σε όλους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, καθαρίζοντας και φροντίζοντας το Δήμο μας, με τη συμμετοχή μας στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «Let’s do it – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή με μεγάλη επιτυχία.


Φέτος το κάλεσμα αφορούσε σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.


Παρόν στις δράσεις ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, αρκετοί από τους συνεργάτες του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν φορείς και σύλλογοι της περιοχή μας, καθώς η πυροσβεστική, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και φυσικά ο Δήμος Αλμωπίας.


Δείτε τις φωτό:








1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365