Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Η ανακοίνωση αποχώρησης προπονητή από ομάδα Α1

Η ανακοίνωση αποχώρησης προπονητή από ομάδα Α1

Την αποχώρηση του από τον Εθνικό Γιαννιτσών έκανε γνωστή ο τεχνικός Γιάννης Χαρπίδης, με τον νεαρό προπονητή να ευχαριστεί τους πάντες στο στρατόπεδο των κυανολεύκων.


Δείτε την ανακοίνωση του Γιάννη Χαρπίδη:

«Ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα του ΑΣ Εθνικός Γιαννιτσών. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Σάββα Ατματζίδη για την τιμή που μου έκανε πέρσι με το να αναλάβω το τιμόνι αυτής της ομάδας, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί συνέχεια. Ότι μου υποσχέθηκε, έτσι και έγινε, και με άφησε να δουλέψω απερίσπαστο με ένα ρόστερ που διέθετε εκτός από ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές, πάνω από όλα εξαιρετικούς χαρακτήρες ανθρώπων.

Ο μοναδικός στόχος που είχε τεθεί ήταν η σταδιακή είσοδος όσων περισσότερων αθλητών της ακαδημίας γινόταν στα παιχνίδια, με τους αριθμούς των συμμετοχών να επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη, ιδίως αν συνυπολογίσουμε ότι μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού και βρισκόταν μία ανάσα από την κορυφή. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα φέτος καθώς χωρίς αυτούς τους συνεργάτες, δεν θα μπορούσα να φέρω εις πέρας ότι μου ζητήθηκε (τα είπαμε στην ομαδική αναλυτικότερα). Θα μου επιτρέψουν να κάνω ειδική μνεία στους αρχηγούς Τίτο Γρηγοριάδη και Σιδέρης Γκουγκουλούδης που είναι η ψυχή της ομάδας, και στάθηκαν δίπλα μου παντού. 

Τέλος, ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Ξανθόπουλο για όλα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα. Όλοι όσοι τον ξέρετε, καταλαβαίνετε....!!!!»

7 σχόλια:

  1. Επιστρέφει στην Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή συνέχεια σε ένα μορφωμένοι καλό παιδί του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου χαιρόμαστε εμείς η γονείς που τά παιδιά μας μεγάλωσαν μαζί του. πιστεύω αυτή η νέα γενιά σπουδαγμένοι προπονητές όπως ο Αλεξιάδης για τ έργο του.ο βοταρης πρωταθλητής Μ κρύα Βρύση. ο κουτιδης στον Εργοτέλη είναι τ μέλον του ποδοσφαίρου μας .

      Διαγραφή
  2. Όλοι τους γκασμαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τ σημαίνει γκασμας; Αλλά ξέρω τά παιδιά έχουν δύο σελίδες βιογραφικό.και Μ αυτό ανοίγουν σήμερα η πόρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365