Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται

Δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για την εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα, 41 ετών, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου κι ενός ακόμη άνδρα, 51 ετών.


Τα δύο παραπάνω άτομα, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, επέβαιναν σε αυτοκίνητο, από το οποίο το γεωργιανής καταγωγής θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κατά πληροφορίες, ο παθών είχε απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές Αρχές και είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η δολοφονία φέρεται να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Κατά πληροφορίες, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενος εμφανίζεται ως προσωρινός κάτοικος Πιερίας και ο δεύτερος διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Οι φερόμενοι ως δράστες αναζητούνται, ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου - Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου

Η μαφιόζικη εκτέλεση του 41χρονου το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου προκάλεσε αναστάτωση. Ο δράστης του φονικού επέβαινε σε ένα μηχανάκι όταν πυροβόλησε τον άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, δίπλα σε παιδική χαρά. Ειδικότερα, ένας άνδρας που επέβαινε σε μια μηχανή εξαπέλυσε πυρά κατά του 41χρονου στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιτσάνη, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη. Τη μηχανή ακολουθούσε ως συνοδεία ένα αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω. Ο 41χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του από τα τραύματα. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις κάλυκες. Σύμφωνα με τα στοιχεία δέχθηκε έναν πυροβολισμό στην πλάτη και μια δεύτερη σφαίρα βρέθηκε και στον ώμο του. Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε επικεντρώσει τις έρευνες σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365