Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Κλήρωσε 1000€ ο Άρης Αμπελειών

Κλήρωσε 1000€ ο Άρης Αμπελειών

Βρέθηκε η νικήτρια της κλήρωσης για τα 1000 ευρώ, της λαχειοφόρου αγοράς του Άρη Αμπελειών στα πλαίσια της ενίσχυσης των κιτρίνων, που τόνωσαν το ταμείο τους, καλύπτοντας ανάγκες στον οικονομικό τομέα.

Δείτε την ανακοίνωση των κιτρίνων, μετά την εύρεση του τυχερού λαχνού που είχε στην κατοχή της η εικονιζόμενη Σοφία με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στάθη Τσαρτσαράκη:

«Η νικήτρια της κλήρωσης η οποία παρέλαβε και το δώρο των 1000 ευρώ. Σε καλή μεριά ευχόμαστε και να έχει πάντα τύχη σε ότι κάνει στην ζωή της!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365