Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ντέρμπι χωρίς νικητή για ΠΑΟΚ και Άρη στο Παλαίφυτο

Δείτε φωτο

Στιγμές καλού και ανταγωνιστικού ποδοσφαίρου έζησαν οι αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Παλαιφύτου, όπου ΠΑΟΚ και Άρης έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους, με το τελικό 3-3 να δείχνει την μεγάλη μάχη που έγινε, αλλά δεν ανέδειξε νικητή.

Ανήμερα της Ανάστασης λοιπόν διεξήχθη ο παραδοσιακός αγώνας, με τους ασπρόμαυρους και τους κιτρίνους να δίνουν την δική τους νότα χαράς ενόψει των ημερών και να στέλνουν το δικό τους μύνημα.

Για την ιστορία σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν οι  Γιαννιτσιδιώτης,  Χατζηλιάδης και  Καλιοντζής, ενώ από τον Άρη οι Ρασκάκης,  Βακιρτζής και Δεβετζής.

Οι δύο ομάδες ευχαριστούν για την χορηγία για τις φανέλες του αγώνα τον Νίκο Καραγκιοζάκη, από την Καρυώτισσα.


Δείτε φώτο από την αναμέτρηση:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365