Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την πρώτη μέρα του 2ου Aridaia Easter Cup

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το 2ο Aridaia Easter Cup, στο αθλητικό κέντρο Joga Bonito στην Αριδαία.


42 ακαδημίες, οι 38 από όλη την Ελλάδα και οι 4 από τα Σκόπια και πάνω από 2.000 μικροί αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους, θα απολαύσουν τις άρτιες εγκαταστάσεις του Joga Bonito, σε μία γιορτή του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.


Την εκδήλωση κατά την πρώτη ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηδημητριάδης και Πέτρος Τσαρκνιάς.


Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο Σάββατο όλη μέρα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.


Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:








































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365