Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Δίδαξαν μπαλίτσα οι Παλαίμαχοι του Όλυμπου Αψάλου (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Οι παλαίμαχοι έβαλαν τα γυαλιά στους σημερινούς άσους της ομάδας στο παραδοσιακό παιχνίδι πριν το Πάσχα που διεξάγεται στην Άψαλο.

Οι παλαίμαχοι δίδαξαν ποδόσφαιρο και πήραν την νίκη από την τωρινή ομάδα του Ολύμπου, όμως η συγκινητική στιγμή αυτού του αγώνα ήταν η βράβευση στους Πολύβιο Παπαδάκη και Θόδωρο Τσολερίδη, από την διοίκηση για την προσφορά τους στον σύλλογο, που είναι μεγάλη και ανεκτίμητη.

Δείτε την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδος.


«Οι παραδόσεις είναι για να τις κρατάμε ζωντανές. Το επικό ματς, έγινε με επιτυχία ακόμη μια χρονιά. Τελικό σκορ 3-5 υπέρ των έμπειρων παλαιμάχων. Πριν την έναρξη του αγώνα, έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον γνωστό σε όλους μας Θεόδωρο Τσολερίδη και στον πρώην πρόεδρο Πολύβιο Παπαδάκη για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα. Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλο τον κόσμο από την ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ του Ολύμπου Αψάλου.»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365