Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Θερμή υποδοχή στο Νίκο Δένδια στους Προμάχους Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Προμάχων στον υπουργό άμυνας Νίκο Δένδια.

Τον κύριο Δένδια συνόδευε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνν Διονύσης Σταμενίτης, οι Βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιώργος Καρασμάνης και πολλά κομματικά στελέχη της ΝΔ από όλη την Πέλλα.

Ο κύριος Δένδιας στις δηλώσεις επιτέθηκε στα Σκόπια και τα στελέχη της νέας κυβέρνησης της γειτονικής χώρας, τα οποία χαρακτήρισε ανιστόρητα. Επίσης φάνηκε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των κατοίκων των Προμάχων, ενώ τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το χωριό, αλλά δεν θα είναι η τελευταία.

Δείτε τις φωτο:














6 σχόλια:

  1. Καληνύχτα!!!!Αντι να γίνει χωριό πρότυπο με όλα τα κυβερνητικά στελέχη που το επισκέπτονται όλα αυτά τα χρονια συμπεριφέρονται μόνο ως χειροκροτητες χωρίς απαιτήσεις.Κριμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθαν να βγουν φωτογραφίες ή κάτοικοι του χωριού γιατί χαιρόμαστε μπορεί κάποιος να μου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πρόβατο υπάρχει μεγάλη κτηνοτροφία στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365