Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Σημαντική ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την περσινή πλημμύρα στην Αριδαία

Δ.Τ. Δήμου Αλμωπίας σχετικά με την αποδοχή αίτησης θεραπείας για την οικονομική ενίσχυση πολιτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 23ης Ιανουαρίου 2023 και έγγραφο του Υπ. Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

Την 1η  Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμος Αλμωπίας επανέφερε με αίτησή του, προς το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, το απορριφθέν ως εκπρόθεσμο αίτημα επιχορήγησης για την οικονομική ενίσχυση πολιτών, οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν την 23η  Ιανουαρίου 2023, σε περιοχές του δήμου μας.

Μετά την απόρριψη και αυτού του αιτήματος, προέβη σε αίτηση θεραπείας στις 3 Απριλίου 2024, η οποία και έγινε αποδεκτή στις 2 Μαϊου 2024,  με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε στην εκ νέου εξέταση του αιτήματος επιχορήγησης από τη Γενική Δ/νση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών , ώστε να αποζημιώσουμε τους πληγέντες του δήμου μας.

Συνεπώς , ένα πρόβλημα βρίσκει την λύση του και ανοίγει ο δρόμος για την αποζημίωση των πληγέντων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365