Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ν. Παρούτογλου για Συνδεδεμένη Ενίσχυση Αραβοσίτου: Καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας, καθώς και κάθε υπεύθυνο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις

Δελτίο Τύπου

Συνδεδεμένη Ενίσχυση Αραβοσίτου για τον Δήμο Αλμωπίας

Μεγάλη απογοήτευση επικράτησε σε εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας, καθώς πολλές περιοχές εξαιρέθηκαν της πληρωμής αναφορικά με την συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια του αραβοσίτου. 

Η εξαίρεση αυτή, προέρχεται από τον χαρακτηρισμό της περιοχής στην συντριπτική της πλειοψηφία, ως περιοχή με ύδατα κακής ποσοτικής και ποιοτικής πλευράς, βασική προϋπόθεση για την εν λόγω ενίσχυση. 

Αποτέλεσμα όλων αυτών, να χαθεί ένα δυνητικά σημαντικό ποσό για τους καλλιεργητές της συγκεκριμένης καλλιέργειας, σε μια περίοδο που το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα βάρη που έχουν επωμιστεί οι παραγωγοί να είναι δυσβάστακτα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας, καθώς και κάθε υπεύθυνο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον λόγο που προέκυψε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα καθώς και να δοθεί άμεσα λύση!


Δήμαρχος Αλμωπίας

Παρούτογλου Νικόλαος


Κοινοποίηση :

Σταμενίτη Διονύσιο

Βασιλειάδη Βασίλειο

Καρασμάνη Γεώργιο

Τζάκρη Θεοδώρα


4 σχόλια:

  1. Μάλιστα πάντα βρίσκουν κάτι για να κόψουν ευτυχώς έχουμε και υφυπουργό από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 56 ΤΟΙ ΕΚΑΤΟ ΝΔ Η ΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΗΡΕ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος μιλάει; Αυτός που επέβαλε αύξηση 60% στα τέλη άρδευσης του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πρέπει να επικρατήσει ΣΙΩΠΗ ...απ' όλους αυτούς τους πολιτικούς!!
    Σε κάθε επίπεδο!!!
    Τα έχετε κάνει ΣΑΛΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365