Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Έρχεται στην Πέλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έρχεται στην Πέλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας -μεταξύ άλλων- θα περιοδεύσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μετράμε αντίστροφα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.


Ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στις 10 Μαΐου στη Χίο, ενώ στις 16 και 17 Μαΐου ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σε Χαλκιδική, Πέλλα και Πιερία, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1.


Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα περιοδεύσει και σε περιοχές της Αττικής, ενώ ακόμα αναμένεται να πυκνώσει τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

8 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να έρθει ,θα τον ψηφίσουμε όλοι . Το καλό που τον θέλω ας πάει παντού εκτός την Πελλα ,ειδικά τώρα που άρχισε η Συγκομιδή αγροτικών προϊόντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι διευθυντής Δημοτικού σχολείου αναφέρεται ανοιχτά απ το fb για τις πολιτικές του προτιμήσεις? Κύριοι δάσκαλοι και ειδικά διευθυντές ασκείται λειτούργημα ιερό.Τα πολιτικά σας πιστεύω διατηρήστε τα ιδιωτικά και κρυφά. Όπως και τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις.Δεν είστε ούτε αγρότης ουτε ιδιωτικός υπάλληλος.Δημόσιος λειτουργός είναι κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι λέτε να μην έρθει και όταν έρθει η ώρα θα γλύφετε σαν γλυφτρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε ξεκινάνε οι δηλώσεις από φυσικές καταστροφές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε να έρθει κ να ρίξει χαλάζι στα ροδάκινα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικά ...διδάσκουμε υποκρισία.Την Κυριακή καλοί χριστιανοί και απο Δευτέρα το συμφέρον μας.
    Αυτό ειναι τρομερή υποκρισία.Την Κυριακή Εκκλησία και απο Δευτέρα κυνηγάμε τα λεφτα.Γίνεται? επιτρέπεται? το θεωρείτε νορμαλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πορίσματα ακόμα περιμένουμε από την περσινή βροχόπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365