Δελτίο Τύπου |
Σημαντικά νέα περιελάβανε η επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ιωάννη Μπούγα στον Δήμο Πέλλας, ο οποίος τόνισε ότι δέσμευση του Υπουργείου είναι να προχωρήσει στην κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Γιαννιτσά. Όσον αφορά τη χρηματοδότηση του έργου, ο Υφυπουργός τόνισε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το χρηματοδοτικό εργαλείο στο οποίο θα ενταχθεί.
Την ικανοποίηση του για το γεγονός εξέφρασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Πέλλας, Διονύση Σταμενίτης, ο οποίος τόνισε σχετικά: «Η κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη των Γιαννιτσών αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του νομικού κόσμου της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια διεκδικούμε μεθοδικά και με συνέπεια. Είχαμε τονίσει ότι τα κτιριακά ζητήματα των Δικαστικών Υπηρεσιών του Νομού μας, θα τα δρομολογήσουμε. Έτσι, σήμερα, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο θα προχωρήσει στο έργο που τόσο σημαντικό είναι για τα Γιαννιτσά. Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, μετά το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, και αυτό των Γιαννιτσών αναμένεται να πάρει τον δρόμο του».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365