Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημαρχείο για τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2024, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της κοινωνικής και επαγγελματικής αγωγής και του σχολικού προγράμματος της αγωγής σταδιοδρομίας.


Στόχος της επίσκεψης ήταν η εξοικείωση των μαθητών με τον ρόλο και τις υπηρεσίες του Δημαρχείου, καθώς και με τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Δήμαρχο για διάφορα θέματα, όπως οι αρμοδιότητες του Δήμου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη και οι τρόποι με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Επιπλέον, οι μαθητές επισκέφτηκαν το χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του. 


Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον Δήμαρχο ερωτήματα και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους σχετικά με διάφορα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.


Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους μαθητές και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα που έθιξαν. Επίσης, εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο.


Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο και το προσωπικό του Δημαρχείου για την άψογη φιλοξενία. Η επίσκεψη ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές, οι οποίοι απέκτησαν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση,

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365