Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Τροχαίο στην είσοδο της Αριδαίας - Ένας τραυματίας

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία
Τροχαιο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο της Αριδαίας, από την πλευρά του Εξαπλατάνου.

Συγκεκριμένα, αλλοδαπός οδηγός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω στα έργα που γίνονται στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Αριδαίας.

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία!

*Φωτο αρχείου 

6 σχόλια:

  1. Έτσι όπως έκαναν τον δρόμο εκεί ..άργησε να γίνει και δυστυχώς κάτι μου λέει ότι θα γίνουν και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν έχει μόνιμα περιπολικό εκει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά από εκείνη τι πλευρά έχει απογοητευθεί να περνούν τα φορτηγά. Αλλά κανένας δεν το τηρεί. Έως να γίνει κάποιο μεγάλων ατύχημα, και η αστυνομία απλά αδιαφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η ανάπλαση αντί να προσφέρει σε κάτι αντίθετα θα υποφέρει ο κόσμος , άμεσα πρέπει να κατασκευαστεί περιφερειακος από το ύψους του γηπέδου προς εξαπλατανο
    Οι πόλεις κλουβιά είναι αποτυχημένο σχέδιο έχει αποδειχτεί ότι οι Έλληνες κυκλοφορούν μόνο με αυτοκίνητα ως προς τι τεράστια πεζοδρόμια για έναν λαό που παντού κινείτε με το αυτοκίνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να κάνουν δρόμους...κλείνουν δρόμους..απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει γίνει πολύ στενός ο δρόμος και είναι πάρα πολύ επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365