Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Τροχαίο ΣΟΚ έξω από την Αριδαία με έναν τραυματία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο
Τροχαίο σοκ με εμπλοκή τριών οχημάτων έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στην Ε.Ο. Αριδαίας - Ξιφιανής. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οδηγός μηχανής προσπαθώντας να κάνει προσπέραση χτύπησε στο προπορευόμενο όχημα και στην συνέχεια σε όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο μεσήλικας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αριδαίας έχοντας τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Το σημερινό τροχαίο έγινε λίγα μέτρα μακριά από την θανατηφόρα παράσυρση της προηγούμενης Πέμπτης.

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί το ΑΤ Αλμωπίας.

Δείτε φωτο: 





18 σχόλια:

  1. Σε εκεινο τον δρομο πρεπει να βαλουν οριο ταχυτητας 50,για να μην γινονται τετοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όριο ταχύτητας είναι 50 αλλά πίστεψε δεν παίζει κανέναν ρόλο όσο και να είναι , διπλή γραμμή είχε που απαγορεύεται η προσπέραση. Είναι θέμα οδηγικής παιδείας και γενικά παιδείας τέτοια τρακαρίσματα .

      Διαγραφή
    2. με 50 γίνονται πολλά τροχαία γιατί απαγορεύεται η αργή ταχύτητα σε κάποιους δρόμους.

      Διαγραφή
    3. 2:28 οταν ολοι θα πηγαινουν με 50 πως θα γινει το ατυχημα;;δεν λεμε οι μισοι να πηγαινουν με 100-120 και οι αλλοι μισοι με 50!!το οριο θα ισχυει για ολους!!εσυ το θεμα το πηγες λες και ειναι καμοια εθνικη-εγνατια οδος!!

      Διαγραφή
  2. Εκεί στην Αριδαία δυστυχώς δεν υπάρχει οδική παιδεία και παιδεία γενικώς.. Ειλικρινά θα το σκεφτώ πολύ να ξανά έρθω στά λουτρά πόζαρ.
    Στην πόλη σας μέσα γίνεται μπάχαλο, όπου θέλουν σταματάνε, όπου θέλουν παρκάρουν, απορώ ειλικρινά γιατί δεν παρεμβενη η Αστυνομία και ο Δήμος Αριδαίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο που εισαι εσυ φιλε????

      Διαγραφή
    2. Δλδ θες να πεις οτι εκει που εισαι εσυ δεν γινονται τετοια;; παντου και παντα θα υπαρχουν ατυχηματα,σκοπος ειναι να ειμαστε προσεκτικοι και να τα αποφευγουμε!!οσον αναφορα το κυκλοφοριακο προβλημα,εχεις δικιο οτι ειναι" μπαχαλο"...

      Διαγραφή
    3. Αν υπαρχουν ορισμενοι,χωρις παιδεια οπως λες,δεν σημαινει οτι θα τους παιρνει η μπαλα ολους..

      Διαγραφή
    4. Σαν κάτοικος Αλμωπίας φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή
    5. Ως κάτοικος Αριδαιας συμφωνώ απόλυτα μαζί σου δεν υπάρχει καθόλου παιδεία! Και όριο ταχύτητας να βάλουν και φανάρια να βάλουν όταν εισαι βλάκας εισαι βλάκας δεν σε πτοεί τίποτα!

      Διαγραφή
    6. Από το Ναύπλιο

      Διαγραφή
    7. Από το Ναύπλιο είμαι φίλε μου.

      Διαγραφή
    8. Εύχομαι στο Ναύπλιο να μη γίνονται τέτοια πράγματα. Ο άνθρωπος έφυγε άρα ας λήξει εδώ.

      Διαγραφή
  3. κρίμα για τον άνθρωπο αλλά είναι ευκαιρία να ειπωθούν μερικά χρήσιμα πράγματα.
    1ον αριστερα και δεξιά στα λοφάκια που ενω είναι δημόσιος χώρος βλέπουμε κάποιους καταπατητές ιδιώτες να επιχειρούν να εγκαθιστούν διάφορα πράγματα και υποθετικά να διεκδικήσουν γη.Έλεγχος απο την Περιφέρεια? έλεγχος απο Πολεοδομία? (ελπίζω χθες).
    2ον.Οι έλεγχοι στα οχήματα γίνονται αναλόγως των ατυχημάτων: έγινε τροχαίο? όλα τα περιπολικά έξω.Δεν γίνονται τροχαία ? όλοι μέσα στη σκιά.
    3ον.Κορυφαίο σημαντικότατο απίστευτης προτεραιότητας θέμα τα παπακια μηχανάκια με τους ανήλικους οδηγούς.
    Διαβάζουμε για διάφορα στα κανάλια αλλά βρε γονείς: αφήνετε σε ανήλικο να οδηγεί μηχανάκι? δεν είναι έγκλημα? πως το λένε στο χωριό σας εσας?
    Και κυρίως τα βράδυα με τους σκόπιμους θορύβους.Οι λοιποί πολίτες ξέρουμε ότι κατασχονται τα δίκυκλα όσων θορυβούν.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
    Απλή άποψη: στις εισόδους της Αριδαίας 11μμ με 01πμ είναι δύσκολο να κινούνται περιπολικά η πλειοψηφία με τις παρέες εισέρχονται στην Αριδαία απο γυρω χωρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανά τρεις κολόνες και μια κάμερα σε όλους τους δρόμους και ήμαστε καλυμμένοι, ούτε τα φανάρια ούτε η χαμηλή ταχύτητα θα μας σώσει.. Κάμερα παραβίαση πρόστιμο σπιτάκι... Έτσι πάει το γράμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πατος του νομού Πέλλας. Απόσχιση της Αλμωπίας από το υπόλοιπο τμημα του νομού μήπως και γλιτώσει ο υπόλοιπος κόσμος από το ρεζίλι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης εκεί στην περιοχή υπάρχουν κ πολλοί που δεν θα έπρεπε να οδηγούν καθόλου λόγω ηλικίας....... Κ εγώ έρχομαι συχνά από Θεσσαλονίκη κ όντως η οδική συμπεριφορά στην Αριδαία είναι ανύπαρκτη. Μέσα στη Θεσσαλονίκη οδηγείς με περισσότερη ασφάλεια από ότι εκεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365