Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Υποχρεωτική απαγόρευση delivery αύριο - Δείτε τις ώρες

Δείτε τις ώρες

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί εγκύκλιο που θα απαγορεύει τις εξωτερικές εργασίες λόγω καύσωνα, συμπεριλαμβανομένου και του delivery.

Σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία, εν όψει του καύσωνα, αποφασίστηκαν οι παρακάτω δράσεις ανά υπουργείο και συναρμόδιους φορείς:


 Έκδοση αναλυτικής εγκυκλίου με συστάσεις για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, οι οποίοι εργάζονται σε υπαίθριες χειρωνακτικές εργασίες καθώς και συγκεκριμένα μέτρα για αναστολή/ παύση εργασιών στις υπαίθριες εργασίες, όπως delivery.


* Επίσης σύσταση για εξ΄αποστάσεως εργασία.


* Μέχρι τώρα αυτές οι εγκύκλιοι είναι σε επίπεδο συστάσεων, θα πρέπει να εκδοθεί απόφαση μέχρι αύριο το πρωί (μετά από ενημέρωση από τον Κολυδά) με επιμέλεια του Υπουργείου Εργασίας για έκτακτα υποχρεωτικά μέτρα αναστολής/παύσεως εργασιών σε συγκεκριμένες περιοχές που θα αναπτυχθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες τις ώρες 12:00-17:00.


Συνεπώς, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Dnews που είχε προαναγγείλει την απαγόρευση εξωτερικών εργασιών αύριο λόγω καύσωνα. 


Στην εγκύκλιο που αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας αναμένεται να προσδιοριστεί εάν η απαγόρευση αφορά μόνο την Αττική όπου ο καύσωνας θα είναι έντονος ή και περιοχές της επικράτειας ή όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365