Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Λουτρά Πόζαρ Αλμωπίας: Επτά νέες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα

Δείτε τα ονόματα
Δείτε τα ονόματα:





8 σχόλια:

  1. Διαβάζουμε: Εννέα (9) προσλήψεις, στην συνέχεια Δεκάεξη (16) προσλήψεις, ακολούθως Ρπτά (7) προσλήψεις, συνακόλουθα άλλη μία(1) πρόσληψη (δίμηνα, εποχιακές, ...) Είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει :υπεύθυνος του Δήμου; ο Δήμαρχος; Ποιό είναι το συνολικό κόστος αυτών των διαδοχικά, και ασταμάτητα, επαναλαμβανομένων προσλήψεων ; Από πού αντλούνται αυτά τα "ανεξάντλητα ποσά", των επιλεκτικών προσλήψεων; Με τόσους εργάτες πρασίνου, και καθαρίστριες η επαρχία μας όφειλε να αστράφτει από καθαριότητα! Γιατί όμως, κύριε Δήμαρχε, κύριε Τζέκο, οι χώροι βρωμάνε, και από όπου περνάμε κρατάμε την μύτη κλειστή; Γιατί το πράσινο είναι ξερό κι απότιστο; Γιατί ο κυπάρισσος απέναντι από την εκκλησία απόθανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο εσύ έλεγες τέλος τα δίμηνα. Εσύ έλεγες φτάνει πια με τα δίμηνα μέσα στα δημοτικά συμβούλια, τη άλλαξε τώρα? Τίποτα δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει, αυτό πού θέλετε είναι μια πενταετία ο καθένας και σας φτάνει. Για τούς πολίτες καμία σημασία, γιατί αν σας ενδιαφέραν οι πολίτες δεν θα βρωμουσαν τα λουτρά ούτε η Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέθανε η ελπίδα για κάτι καινούργιο πλέον δεν περιμένω τίποτα ούτε πάω ξανά να ψηφίσω, ο θείος τού κουμπάρου του ξαδέρφου του ανηψιού,του αδελφού του Δημάρχου και πάει λέγοντας, λυπάμαι πολύ Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελπίδα δεν πέθανε όσο είναι ο Τάσος ο Τζερκεζος στην διοίκηση να το ξέρεις, ακόμα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα απλά περιμένει την κατάλληλη ώρα....

      Διαγραφή
  4. Γιατί όσο ήταν οι άλλες διοικήσεις...ήταν Παρίσι ας πούμε!!
    Οσο για τις προσλήψεις Επίσης ήταν τα ίδια και ακόμη χειρότερα....οπότε..το σχόλιο αυτό...και 20 ετη πριν να το γράφατε παλι τα ίδια θα λέγατε...κανένας ποτέ για τίποτα δεν θα ειναι ευχαριστημένος...για τους δικούς του λόγους..παρολα αυτά ειναι οκέι ακόμη και αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σού άρεσαν τα σχόλια Ε? Τρέχα στον μπαμπακα σού να σού βγάλει την άκρη για μία ακόμη φορά.

      Διαγραφή
  5. Γιατί ρε εσυς πιους θα βαζατε ξενους; Υπαρχουν ανθροπη που έτρεξαν για τον παρατάξει αυτή δεν πρεπι να μπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365