![]() |
Δελτίο Τύπου |
Σε μια μαραθώνια κοινή συνεδρίαση δήμαρχου, συνεργατών και προέδρων τοπικών συμβουλίων, εξελίχθηκε ένας ουσιαστικός απολογιστικός διάλογος, κυρίως για την μεταρρύθμιση στην αρδευτική περίοδο που τελειώνει.
Εκφράστηκε συνολικά η ικανοποίηση για τα αποτελέσματα διαχείρισης των αρδευτικών ζητημάτων και ταυτόχρονα άρχισε ο σχεδιασμός για την επέκταση των δικτύων, αλλά και την καταγραφή των επιμέρους προβλημάτων των χωριών.
Μεγάλο ζήτημα που άνοιξε και αφορά την προοπτική εκπόνησης μελέτης για την αστική ανασυγκρότηση του δήμου,συμφωνήθηκε να υποβληθούν(από πλευράς προέδρων) προτάσεις για τις προτεραιότητες όλων των οικισμών.
Προχωράμε σε μια μεγάλη, συνολική μελέτη αστικής ανασυγκρότησης , η οποία θα αποτυπώνει όλες τις ανάγκες του αστικού ιστού στα χωριά και στην πόλη της Αριδαία.
Επίσης προαναγγέλθηκε η έναρξη λαϊκών συνελεύσεων στις τοπικες κοινότητες!
"..Η λογοδοσία και ο απολογισμός, αποτελούσαν βασική προγραμματική διακύρηξή..είπε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι..το δημαρχιακό έργο θα σχεδιάζεται και θα υλοποιείται μέσα από διαβούλευση και συμμετοχή των τοπικών συμβουλίων και των προέδρων..τέλος έκλεισε τονίζοντας...Θέλουμε τα χωριά ισότιμους πρωταγωνιστές, τους προέδρους ισότιμους συνεργάτες και τους πολίτες ενεργούς, ασκώντας μας καθημερινή κριτική.."
Τι θα γινει με τις πομονες που καινε αλλες 10€+ την ώρα και αλλες 2-3€ την ώρα? Δν ειναι άδικο αυτό?
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρούτογλου, δεν μας τα λες καλά, άλλα έταζες προεκλογικά και τώρα έργα μονο στην Αψαλο κάνεις. Πανε στην Αψαλο για ψήφους
ΑπάντησηΔιαγραφή