Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ από Drone: Δείτε από ψηλά τα έργα στο πολυσυζητημένο έργο στην ανατολική πλευρά της Αριδαίας
10 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
Ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει! Πραγματικά ποιος το σκέφτηκε αυτό
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαιρός να εκσυγχρονίσουμε λίγο την πόλη να μοιάζει με πόλη! Μια χαρά είναι το φάρδος του δρόμου αρκετό να περάσουν δύο αυτοκίνητα. Τα φορτηγά που τόσο πολύ γκρινιάζουν μπορούν να περάσουν από τον περιφερειακό γι'αυτό είναι η χρήση του έτσι κι αλλιώς. Δεν γίνεται να περνάει το φορτηγό μέσα από τη πόλη και να δημιουργεί συνεχώς κυκλοφορίακα πρόβληματα . Δείτε όλες της μεγάλες πόλης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο. Μας δυσκολεύει όλους η συνήθεια της λάθος νοοτροπίας που είχαμε ως πολιτες αυτής της πόλης. Πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας για πάει λιγάκι μπροστά αυτός ο τόπος. Ένα άλλο θέμα είναι άμεσα να γίνουν μονοδρομισεις. Επίσης το παζάρι πρεπει να φύγει από το κέντρο της Αριδαίας. Για λίγους καταστηματαρχες που έχουν συμφέροντα υποφέρουν πολλοί πολίτες και κάτοικοι του κέντρου και γενικά της πόλης. Σύγχρονη πόλη με παζάρι στο κέντρο της δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα.
ΔιαγραφήΣυμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
ΔιαγραφήΧωρίς καμία διάθεση να κρίνουμε την σκοπιμότητα θέλω να καταθέσω ότι η κλίση του δρόμου είναι ανάποδη και ΘΑ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΟΙ ΕΣΩΧΕΣ ΤΟΥ ΔΤΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΈΡΓΟ. Παρακαλούμε πολύ την τεχνική υπηρεσία να κάνει υποδείξεις στον εργολάβο ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΆΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡίξτε λίγο νερό ρε άχρηστοι πνίγεται ο κόσμος απ' την σκόνη
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάποια πληροφορία για το ποιος είχε την ιδέα να κατάστρεψει την ανατολική είσοδο της Αριδαίας ,θα το μάθουμε ποτέ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν θα ήταν καλύτερο?αυτή η εικόνα που βλέπουμε ως έργο κ κατασκευή να γινόταν στο περιθώριο του περιφερειακού προς το ποτάμι, γέφυρα ς προς δασάκι?
Το μόνο καλό μείωσε ταχύτητας ασφάλεια για τα παιδιά και τα φορτηγά να πηγαίνουν από έξω όπως ορίζεται
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλοι λένε τα φορτηγά από έξω να πάνε από που έξω υπάρχει άλλος δρόμος και δεν τον ξέρουμε αντε πήγε το φορτηγό ως το δασάκι μετά που διαολο να πάει για να φύγει για Θεσσαλονίκη πρώτα γίνονται υποδομές μετά στέλνουν τον κόσμο από εκεί όσο για το έργο ήταν απλά για προεκλογική φιέστα γιαυτο δεν υπήρχε ούτε καν μελέτη για το που θα πάνε τα νερά και σκάβουν τώρα
ΑπάντησηΔιαγραφή