Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2025

Αριδαία: Πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική πρωτοβουλία των συνδέσμων ΠΑΟΚ του νόμου Πέλλας για τον μικρό Γιωργάκη

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου: 

Σήμερα είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε στο στάδιο της πόλης μας, για να τιμήσουμε την εξαιρετική φιλανθρωπική πρωτοβουλία των συνδέσμων ΠΑΟΚ του νόμου Πέλλας.

Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, αφου υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο, που δείχνει πως σε κοινωνικά προβλήματα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος.

Συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα συμβάλει στην ομαλή συνέχιση των θεραπειών του μικρού Γιωργάκη!

Σε αυτό το σημείο ,θέλω να συγχαρώ  δημόσια τα παιδιά των συνδέσμων του ΠΑΟΚ , που στέκονται διαχρονικά στο ύψος των περιστάσεων!

Κατά αλλά απολαύσαμε και θέαμα από τους αγώνες 5×5 που παρακολουθήσαμε και φάνηκε πως οι συμμετέχοντες ακόμη διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365