Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025
Συλλαλητήριο για τα Θύματα των Τεμπών στην Αριδαία – Επίσημη ώρα έναρξης 13:00
11 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
11 η ώρα είναι σε όλη τη χώρα. Ποιός υπογράφει την συγκεκριμένη αφίσα ο φουφουτός;
ΑπάντησηΔιαγραφή11 η ώρα είναι η συγκέντρωση
https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/387203/pano-apo-100-apergiakes-sygkentroseis-oxygono-stin-pali-enantia-stis
σε πολλες πολεις της χωρας υπάρχει διαφοροποίηση στην ώρα, ανάλογα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Η εκδήλωση της Αριδαίας θα ξεκινήσει στην 1. Μην υπάρχει διχόνοια ακόμα και για την ώρα, έλεος δηλαδή.
ΔιαγραφήΔηλαδή ποιες είναι οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Αλμωπίας που δεν υπάρχουν στα υπόλοιπα μέρη; Ποιος/ποιοι αποφάσισαν την ώρα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ έχεις πρόβλημα μην έρθεις
ΔιαγραφήΑποφάσισαν αυτήν την ώρα για να συμμετέχουν κ τα παιδιά που πάνε στο σχολείο!Εσάς γιατί σας πειράζει;αυτός που θέλει να πάει θα πάει ότι ώρα κ να είναι!Έλεος πια
Διαγραφήθα διαμαρτυρηθούμε και για τις βλακείες του Τραμπ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι μόνο για της δικές σου
ΔιαγραφήΜέχρι να πάρουμε είδηση τι γίνεται χάθηκε η μπάλα..Τα σωματεία βγάλαν ανακοίνωση για 11 και ο δήμος για 1...Μην χάσουν το μεροκαματάκι εκεί στον δήμο ντροπή τους ....Αφού θέλουμε να στηρίξουμε την διαδήλωση όπως δόθηκε η απόφαση από τους διοργανωτές για 11 έπρεπε να είναι 11 !!!Πάλι συμφέροντα μέχρι και σε αυτό ΕΛΕΟΣ.....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα σήμερα είναι απεργίας
ΑπάντησηΔιαγραφήτσιμουδιά και πάμε όλοι
ΑπάντησηΔιαγραφήΌταν γίνεσαι γονιός ,αναλαμβάνεις μια ευθύνη που δεν τελειώνει ποτέ.Είσαι κάτι άλλο πια. Όσο ζεις το νόημα της ζωής σου έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητα όλης της κοινωνίας .
ΑπάντησηΔιαγραφή