![]() |
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365 |
Μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για το θεσμό του κυπέλλου, όπου ο τοπικός Αλμωπός και ο Ακρίτας Σωσάνδρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψη της ρεβάνς.
Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που όμως διατήρησε το ενδιαφέρον του μέχρι το τελικό σφύριγμα, καθώς υπήρχαν αρκετές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, περισσότερες από πλευράς φιλοξενουμένων, που ειδικά στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης ήταν καταιγιστικοί και έχασαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν ακόμη και την νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών, στην επανάληψη έδειξαν σημάδια κόπωσης και με τον νεαρό 16χρονο πορτιέρο Χρήστο Ρίζο να κάνει ντεμπούτο και ομολογουμένως να στέκεται πολύ καλά, στην παρθενική του εμφάνιση.
Φάσεις και γκολ:
Μόλις στο 1’ ο Θωμάς Ε., με δυνατό συρτό σουτ έβαλε μπροστά τον Ακρίτα, γράφοντας το 0-1.
Στο 11´ σε ανατροπή Ιωάννου από τον Θωμά Γ., ο ρέφερι καταλόγισε το καθαρό πέναλτι και ο Ιωάννου που το εκτέλεσε έγραψε το 1-1 για τον Αλμωπό.
Στο 21’ ο Θωμάς Ε., πέτυχε τέρμα με ωραίο σουτ το οποίο όμως ακυρώθηκε.
Στο 43’ ωραία ενέργεια και μπαλιά του Αλούπη στο Ιωάννου, που με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά τον Αλμωπό, γράφοντας το 2-1.
Στο 60’ Κουτρούμπαλος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, αλλά το αδύναμο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Ρίζος.
Στο 73’ δυνατό σουτ του Τσόρμπα, απέκρουσε ο Ρίζος η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Φουδούλης Α., στην επαναφορά σούταρε ψηλά άουτ.αουτ
Στο 77’ ο Κοντακτσής έπιασε δυνατό σουτ, ο Ρίζος απέκρουσε ενστικτωδώς η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Αλμωπού.
Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Φουδούλης Α., εκμεταλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Αλμωπού και με δυνατό κοντινό σουτ έγραψε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο και με προβλήματα οι βοηθοί κ.κ Αλατζά και Ζγούρου.
Συνθέσεις:
Αλμωπός: (Νίκος Γεωργίου)
Ρίζος, Δαμιανίδης, Ειρηνάκης, Ελευθεριάδης, (72’ Μπίνος), Παπαντωνίου, Σέλκος, Τσαουσλάρι, (72’ Θεοδωρίδης), Παπαδόπουλος, Αλούπης, Καραμήτσος, (87’ Κουτσουράς), Ιωάννου.
Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)
Καραγιαννίδης, Πέικος, Θωμάς Γ., (63’ Φουδούλης Γ.), Ντόγκαρης, Αριτζόγλου, Τσόρμπας, Κουτρούμπαλος, Καπαγιάρογλου, (46’ Μποζίνης), Θωμάς Ε., (63’ Φουδούλης Α.), Κοντακτσής, Μάντσης, (46’ Κουντουράς).
ΥΓ: Μελανό σημείο της αναμέτρησης η εξύβριση από απόσταση 50 μέτρων του δεύτερου βοηθού κ. Σγούρου, προς τον προπονητή του Ακρίτα Σωσάνδρας κ. Γιαννούλτση. Μία πράξη για την οποία ο βοηθός ζήτησε συγνώμη στο τέλος του παιχνιδιού.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
Η ομάδα των βετεράνων είναι φαβορί. Η σχολική ομάδα το διασκέδασε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ από την Σωσανδρα "ανώνυμε" , δεν μπορείς να το χωνέψεις ακόμη ότι έχασες στο πρωτάθλημα από την ".σχολική"ομάδα όπως την λες...
ΔιαγραφήΑπό κάτω μας είστε στο πρωτάθλημα με τους βετεράνους σας ...
Η πρόκριση του Αλμωπου είναι σίγουρη μέσα στη Σωσανδρα...
σαν τον αρη γινανε και αυτοι με τον παοκ. στοχος να νικησουν αλμωπο και τελος. τι γκαιλες ειναι αυτος ξαφνικα δε ξερω ρε
Διαγραφή