![]() |
ΤΕΛΙΚΑ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας, Σαββάτο (08/03) |
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 16:00
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ:
![]() |
ΤΕΛΙΚΑ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας, Σαββάτο (08/03) |
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 16:00
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365
ΠΑΜΕ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε εκεί στην καλή το χαρακίρι όλη την χρονιά πάει σύννεφο! Ρίξτε την ομάδα να τελειώνουμε! Κουρασατε
ΑπάντησηΔιαγραφήΚυρ Γιάννη. Στα γράφαμε. Κάτσε στα Χωραφάκια σου. Ο τεχνικός διευθυντής τι έχει να πει.
ΔιαγραφήΣωστα μιλατε. Ετσι ειναι. Το μεγα λαθος μεγα σφαλμα θα έλεγα ηταν που δεν εφεραν κανονικο προπονητη τοτε. Νεο με ορεξη για δουλεια. Που θα εφερνε και 2-3 παιχτες. θα κρατουσε και αυτους που εφυγαν και θα σωζοταν η ομαδα. Ολα ειναι θεμα επιλογων πιστευω. Αυτες τις λαθος επιλογες θα τις πληρωσουν ισως με υποβιβασμο. . .
ΔιαγραφήΝίκη καλής καλώς ήρθατε στο Club των ομάδων για τον υποβιβασμο
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ καλή με 60-70κ και είναι πλέον υποψήφια για να χαιρετήσει την Α1. Τα έκαναν όλα λάθος. Και αυτό πληρώνουν τώρα. . Ελπίζω να τους γίνει μάθημα του χρόνου στην Α.
ΔιαγραφήΟ Προφήτης θα πάρει μαζί του την Καλή......
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ.... ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;
ΔιαγραφήΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ
πάλι διαιτησία αιματική απέναντι στη ραχωνα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως εννοείς εμετική;
ΔιαγραφήΉσουν στο γήπεδο Και λες κάτι τέτοιο γιατί που σε αδίκησε η διαιτησία?
ΔιαγραφήΓια δεύτερη σερί αγωνιστική η διαιτησία είναι κατά της ραχωνας το 1 γκολ ήταν 3 μέτρα offside ο βοηθός ήταν μπροστά δεν σήκωσε σημαιάκι σε καθαρό offside ο τερματοφύλακας του απολλων ραχωνας απίστευτος κάτω απο τα goalpost θα μπορούσε να είχε κρατήσει το 0 και η ραχωνα να πάρει τον 1 της βαθμό για φέτος
ΔιαγραφήΓια ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο .Η διαιτησία για ακόμη μια φορά άδικη την ομάδα του Απόλλων Ραχωνας με τραγικές διαιτητικές αποφάσεις ,με γκολ εφεύρεση άνοιξαν το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου .ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήGrand hotel το έχασες σήμερα το χωριό σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Grand hotel δεν έχει καμία σχέση με την Καλή. Είναι από την Αραβησσό, κάτοικος Γιαννιτσών και οπαδός του ΠΑΟΚ Δυτικού.
ΔιαγραφήΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ. ΑΛΠΜΩΠΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ
Διαγραφή6:52 από που και να είναι σήμερα έπεσε για τα καλά έξω,όχι ότι τις προηγούμενες φορές έπεφτε μέσα.
Διαγραφή11,52 ΤΗΝ προηγουμενη αγωνιστικη τα εβγαλε ολα. σοβαρεψου
ΔιαγραφήΚαλησπέρα φίλοι. Ο ΤΙΜΩΡΟΣ , δηλαδή εγώ , είναι από Αραβησσό μένει στα Γιαννιτσά και υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ. Όχι ο φίλος Grand Hotel.
ΔιαγραφήΜΗΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως η Καλή τη χρονιά της ανόδου του Λυκοστόμου ήταν η μόνη ομάδα που τους κέρδισε?
ΔιαγραφήΒεβαίως και την σεζόν 2021-22 στην Α Ερασιτεχνική το Λυκόστομο είχε την μοναδική ήττα στην Καλή (1-0).
ΔιαγραφήΧειρουργείο η Ραχώνα από τον Αλατζά ,Καρακελιδη μην ξαναβάλεις διαιτητή τον Αλατζά δεν μπορεί ο άνθρωπος βάζε τον εποπτη
ΑπάντησηΔιαγραφήΟυτε για επόπτης - βοηθός δεν κάνει ο Αλατζάς αλλά και ο Ατζαμιδάκης απλά τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμοι που είναι αμφότεροι για να κάνουν τη δουλειά τους.
ΔιαγραφήΟι ίδιοι διαιτητές πάντα προκαλούν διαμαρτυρίες Ταγκαλιδης,Βαμβακας , Αλατζάς, κλπ, τυχαίο ειναι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔαμιανε φέρε πίσω παναγιωτιδη αποστολουδα βελκο και τους γιαννητσιωτες κατεριαδη κλπ που σταμάτησαν ΧΘΕΣ.
ΔιαγραφήΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠες ευχαριστω στον Μιχαηλιδη που δεν μας αφησε ποτε να μπουμε στο παιχνιδι
ΔιαγραφήΑυτό φταίει όχι ότι χάσατε το τετ α τετ στο 0-0 …
ΔιαγραφήΝτίσιο βγάλε ανακοίνωση η ομάδα σε χρειάζεται Μαρινάκη .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρώτη φορά βλέπω ομάδα που δηλώνει ότι πάει για άνοδο και τελικά θα πέσει πολύ γέλιο
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπλουμ Μπλουμ Μπλουμ κύριε Μαρινάκη & Σια
ΔιαγραφήΧαχαχαχαχ οντως
ΔιαγραφήΕλάτε την τέταρτη θα γελάσουμε …
ΑπάντησηΔιαγραφήΚουίζ=ποιος θα πάρει τηλ τον .....αρμόδιο να τον πει πως έπαιξε ο Αλατζας
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στα παλικάρια και τον προπονητή του Άρη Παλαιφυτου που με πολλές ελλείψεις πήρανε το διπλό 6 ματς αήττητοι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιος επόπτης παίρνει τηλέφωνο τον αρχιδιαιτητη και τον ενημερώνει πως έπαιξε ο διαιτητής ???
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΤΙΣΙΟ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήη καλή έχει τρομερή ομάδα για τους αντιπάλους …
ΑπάντησηΔιαγραφήΜελίσσι Ριζάρι κάποιος αύριο θα βγάλει ανακοινωση
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαράξενο που το Μελίσσι δεν ζήτησε αντικατάσταση Κεσίσογλου λόγο εντοπιότητας???
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιρλο 3 φορές σε έκανε πελάτη το Μεσιανό φέτος , σταμάτα την κλάψα στους διαιτητές
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ διοίκηση της ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ παρακαλώ να πάει τους παίκτες σε μαγαζί της Σκύδρας να πιούν μπουκάλια ουίσκι μόνο 3 φάγανε σαν να κέρδισαν ειναι
ΑπάντησηΔιαγραφήΓατάκια από τον προφήτη όταν αρπαξετε το τριμπαλο να δούμε αν θα είμαστε του χρόνου μαζί ότι και να γίνει η νικαρα δεν πέφτει. Τα λέμε το ερχόμενο σαββατο
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαί στα εκατό θά με πάλι εδώ νά σέ κυνηγώ
ΔιαγραφήΈλα μωρό μου και ετοιμάσου για τα τρία. Ποια τρία; Το ότι πέφτω, του χρόνου θα ξαναγυρίσω. Εσύ αν πέσεις, ο Μαρινάκης, ο Ριχάρδος και ΣΙΑ θα πάτε για STOP.
Διαγραφή