Δευτέρα 19 Μαΐου 2025

Η Κλειώ Βλάχου στον Εικαστικό Μήνα Μάιο

Η Κλειώ Βλάχου στον Εικαστικό Μήνα Μάιο 

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος" στα πλαίσια του 32ου Εικαστικού Μήνα Μαΐου, φιλοξενεί την Ατομική Έκθεση της Κλειώς Βλάχου με τίτλο: [[Αερογραφίες& Αναδρομές]] στην αίθουσα του Παλιού Παρθεναγωγείου στο Βαρόσι.


Η Έκθεση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας από 24 έως 30 Μαΐου, 18:00 με 22:00.


Τα επίσημα εγκαίνια είναι το Σάββατο 24 Μαΐου στις 20:00.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365