Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025

Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο – Δωρίζουν τα όργανά του οι γονείς του 14χρονου

Τα δύο παιδιά, 12 και 14 ετών είναι εγκεφαλικά νεκρά
Τραγικός είναι ο επίλογος για τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον ποταμό Άραχθο στην Άρτα χωρίς τις αισθήσεις τους και τα είχαν επαναφέρει οι γιατροί.


Τα δύο παιδιά, 12 και 14 ετών είναι εγκεφαλικά νεκρά.


Τα δύο παιδιά από την Άρτα είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Πάτρα, ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν δυστυχώς ότι είναι εγκεφαλικά νεκρά και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να επανέλθουν.


Σημειώνεται ότι ο 14χρονος είχε πέσει στον ποταμό Άραχθο στην Άρτα για να σώσει τον φίλο του που πνιγόταν.

1 σχόλιο:

  1. Αχ θεουλη μου! Ο θεός να βάλει το χέρι του πολύ κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365