Τρίτη 17 Ιουνίου 2025

Η Μαρία Καρυστιανού στην Αριδαία - Εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών

Εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών

2+ χρόνια αγώνας για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δύο χρόνια μετά, ο πόνος παραμένει. Δύο χρόνια μετά, η ανάγκη για δικαιοσύνη δυναμώνει.

Στις 21 Ιουνίου, βρισκόμαστε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας. Όχι για να μιλήσουμε μόνο. Αλλά για να ακουστούμε. Για να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας της Μάρθης Ψαροπούλου, του Γιώργου Τσακλίδη, πατέρα της Αγάπης Τσακλίδου και του Παύλου Ασλανίδη πατέρας του Δημήτρη.

Είναι γονείς. Είναι μαχητές. Είναι η φωνή των παιδιών τους, που χάθηκαν άδικα. Είναι η υπενθύμιση πως το αίτημα για δικαιοσύνη και ασφάλεια δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Η παρουσία όλων μας είναι δύναμη. Για τη Μάρθη. Για την Αγάπη για τον Δημήτρη. Για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365