Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε το Σάββατο η τρίτη μέρα του 13ου Φεστιβάλ Πόζαρ, του κορυφαίου καλοκαιρινού γεγονότος στην Κεντρική Μακεδονία. Ο χώρος του φεστιβάλ πλημμύρισε από κόσμο, με χιλιάδες επισκέπτες να καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας – και όχι μόνο – για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ στους πρόποδες του Βόρα.
Τη βραδιά άνοιξαν οι Novel 729, ανεβάζοντας τον παλμό της σκηνής και παρασύροντας το κοινό σε έντονους ρυθμούς. Ακολούθησε ο Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος για ακόμη μία φορά μάγεψε με την χαρακτηριστική του ερμηνεία και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία. Η βραδιά έκλεισε με την Ιουλία Καραπατάκη, η οποία γοήτευσε με τη φωνή και τη μελωδικότητά της, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη νότα στην ήδη μαγευτική ατμόσφαιρα.
Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο πολυπληθές κοινό. Παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Μπαϊράμης, οι οποίοι με τον ξεχωριστό τους τρόπο συνδέουν τις στιγμές και ενισχύουν τη συνολική εμπειρία του φεστιβάλ.
Στο φεστιβάλ παρευρέθηκαν και αρκετές προσωπικότητες της τοπικής πολιτικής σκηνής, ενισχύοντας με την παρουσία τους τον θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.
Το 13ο Φεστιβάλ Πόζαρ ρίχνει αυλαία σήμερα Κυριακή, με την τέταρτη και τελευταία μέρα. Στη σκηνή θα ανέβουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Μαρίνα Σπανού, Φοίβος Δεληβοριάς και Νατάσα Μποφίλιου, για ένα φινάλε που αναμένεται εξίσου μαγευτικό.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:
Πολύ βαρετό μετά της 12
ΑπάντησηΔιαγραφή