![]() |
| Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Αλμωπίας |
Σήμερα, με απόφαση δημάρχου αποζημιώθηκαν όσοι αγρότες είχαν απώλεια σε κιλοβατώρες λόγω βλάβης του μετρητή.
Δεν ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και σίγουρα δεν ειναι η τελευταία.
Σε όσους εχει συμβεί κατι τέτοιο, κάνουν αίτηση στον δήμο , ελέγχονται απο την υπηρεσία και αν όντως εχουν δίκιο, τοτε αποζημιώνονται.
Εδώ βέβαια πρέπει να πω ,πως έχουμε εντοπίσει περιπτώσεις αγροτών, οι οποίοι παραβιάζουν τους μετρητές και ποτίζουν χωρίς να πληρώνουν.
Το κόστος τους δηλαδή, το φορτώνουν στους άλλους.
Αναγκάζομαι λοιπόν να κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου , η οποία θα κατατεθεί αύριο στο ΑΤ Αριδαίας.
Θελω να ξεκαθαρίσω το εξής...
Ο δήμος δεν έχει λόγο να προκαλέσει ζημία σε κανέναν, εχει όμως κάθε λόγο να προστατέψει τους δημότες του απο τους λίγους που έμαθαν να ζουν εις βάρος των άλλων.







Της βάνες που χάνουν ενώ εμείς χρυσό πληρώνουμε θα της κάνετε αλλαγή?
ΑπάντησηΔιαγραφήΛόγω διαρροών του δικτύου πότε θα αποζημιωθούμε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα πείτε στον δήμαρχο ότι δεν είμαστε εφοπλιστές να πληρώνουμε 15-17 ευρώ την ώρα στην πομονα έχουμε οικογένειες κύριε δήμαρχε πως θα καλύψουμε της ανάγκες,έχετε καταντήσει εισπρακτική εταιρεία
ΑπάντησηΔιαγραφήΤον άνοιξε τον δρόμο.τωρα μπαταχτσηδες ξέρετε.
ΑπάντησηΔιαγραφή