Τρίτη 12 Αυγούστου 2025

Ερώτηση Κυριλίδη-Στεφανίδη για το επίδομα παραμεθορίου Σωμάτων Ασφαλείας στην Πέλλα

Δελτίο Τύπου

Ενόψει της αναγνώρισης του Νομού Πέλλας ως παραμεθορίου περιοχής σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, ερωτάται η Περιφέρεια αν προτίθεται να αναδείξει το ζήτημα της μη χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου στους υπαλλήλους των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στον Νομό Πέλλας και να ζητήσει από την αρμόδια κεντρική διοίκηση την άμεση αποκατάσταση της αδικίας, ώστε να υπάρξει ισονομία και αναγνώριση της προσφοράς τους στην περιοχή.


Οι περιφερειακοί σύμβουλοι 

Δήμος Κυριλίδης 

Ιωάννης Στεφανίδης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365