![]() |
| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |
Σήμερα ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπιας πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης των παιδιών της πρώτης και δεύτερης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας,με θέμα εθελοντισμός και φιλοζωία.
Θέλω να ευχαριστήσω στον Δήμο Αριδαιας και τον Αντιδήμαρχο Θοδωρη Σαμαρά για την πρωτοβουλία
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς για την υπέροχη δουλειά τους,και αυτό φάνηκε από τους προβληματισμούς και τις ερωτήσεις των παιδιών
Πολλά μπράβο στην Γραμματέα του Συλλόγου Νοπη Ακοινογλου για την παρουσίαση
Στα παιδιά μοιράστηκαν τετράδια σχετικά με την φιλοζωία,άλλη μια υπέροχη κίνηση του Δήμου
Ο πρόεδρος
Φώτης Παραστατίδης




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365