![]() |
| Ανακοίνωση |
Ο Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί στο επίσημο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Με τη λάμψη του εορταστικού φωτισμού θα δοθεί το έναυσμα για την έναρξη της πιο μαγικής περιόδου του χρόνου.
Τη βραδιά θα πλαισιώσει μια ξεχωριστή συναυλία με τον Τόνυ Σφήνο, που θα φέρει κέφι, ρυθμό και γιορτινή διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που αναπτύχθηκε κατά το φετινό, ιδιαίτερα επιτυχημένο, Φεστιβάλ Πόζαρ.
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας!




Οταν την μια χρονια έχεις την Ζοζεφίν, από τα πρώτα ονόματα αυτή την στιγμή στην χώρα και την άλλη βάζεις κάποιον Σφήνο σημαίνει κατευθείαν υποβάθμιση της φετινής εκδήλωσης, ειδικά βλέποντας τι ονόματα θα υπάρχουν τα Χριστούγεννα στα Λουτρά. Αν ο σύλλογος νέων που θα καλύψει το κόστος είχε συγκεκριμένο μπατζετ έπρεπε να το γνωρίζει ο δήμος και να πράξει αναλόγως .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπως και να χει κάθε πέρσι και καλυτερα Παρουτογλου. Μονο το Λουτράκι σε νοιάζει και σένα τελικά
Ναι τν νοιαζει τοσο πολύ γι'αυτό 2η σερι χρονιά ανεβαζει και αλλο τα δημοτικα τέλη.
ΔιαγραφήΤο μπάτζετ του Τόνι Σφήνου είναι πολύ μεγαλύτερο από πέρσι
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάνε όνειρα, ο Σφήνος ούτε τα μισά δεν είναι
ΔιαγραφήΟκ Μάνατζερ
ΔιαγραφήΔηλαδή αν δεν πληρώσουμε κάποιο ψώνιο δέντρο δεν ανάβει
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο και να κάνει,δεν μας νοιάζει.Εμεις κάνουμε δανεια,για να διασκεδάζετε και να περνατς καλα βρε...κουτα.
ΑπάντησηΔιαγραφή