Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025

Σαφές αναπτυξιακό όραμα για τα Λουτρά Πόζαρ

Σαφές αναπτυξιακό όραμα για τα Λουτρά Πόζαρ

Με στοχευμένο μήνυμα και σαφές αναπτυξιακό όραμα παρουσιάστηκε σήμερα η Αλμωπία στον χώρο της ΔΕΘ, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Νικήτας Παπαγιαννόπουλος, ανέδειξε την περιοχή ως έναν ολοκληρωμένο προορισμό ευεξίας, ο οποίος μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά στον τομέα του θεματικού τουρισμού.

Η παρουσίαση βασίστηκε σε πέντε κεντρικούς άξονες: τα ιαματικά νερά, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, τη γαστρονομία, την τοπική παραγωγή και τον πολιτισμό. Μέσα από τεκμηριωμένα δεδομένα και σύγχρονη δομή, επιδιώχθηκε να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλμωπίας, ως ένας τόπος με ισχυρή ταυτότητα και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.


Όπως τόνισε ο κ. Παπαγιαννόπουλος, ο στόχος της παρουσίας ήταν να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα του προορισμού και να εδραιωθεί η θέση του στον χάρτη του τουρισμού ευεξίας. «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα την οργανωμένη προβολή και ανάπτυξη του προορισμού», υπογράμμισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα επόμενα βήματα θα περιλαμβάνουν ακόμη πιο συστηματικές δράσεις προώθησης και συνεργασιών.


Η συμμετοχή αυτή θεωρείται σημαντική ευκαιρία για την περιοχή, καθώς φέρνει στο προσκήνιο έναν αναδυόμενο προορισμό που επιχειρεί να μετατρέψει τα φυσικά και πολιτισμικά του χαρακτηριστικά σε μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης.

8 σχόλια:

  1. Πόσο μισθό παίρνει ο κ.παπαγιαννοπουλος? αλήθεια πόσες ώρες την βδομάδα είναι στα λουτρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ρε φίλε ασυνάρτητε και κακεντρεχή!
    Αντί να δεις την πραγματική εικόνα του έργου του διευθύνοντα συμβουλου,αναδεικνύεις αυτό που ικανοποιεί τον μικροψυχισμό σου,την αντιπολιτευτική σου διάθεση και την ισοπέδωση του τίποτα!
    Απλούστατα γιατι ετσι έμαθες!
    Οπλίσου με υπομονή γιατί ο κ.Παπαγιαννόπουλος δείχνει οτι ήρθε για να εκτοξεύσει την λουτρόπολη.
    Εσυ μείνε στον μικρόκοσμο που παραμένεις εγκλωβισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εκτοξεύσει με ασαφές δάνεια που υποθηκεύουν την λουτρόπολη και της επενδύσεις μας?για εξηγήσετε μας λίγο τους όρους του δανείου!οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι

      Διαγραφή
    2. 9:27 κανένας που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο δεν μπορεί να εκτοξεύσει τίποτα. Είναι απλά άλλος ένας υποψήφιος που έπρεπε να πιάσει πόστο.

      Διαγραφή
  3. Καθηστε να δείτε όταν κατέβουν και οι μπάρες το άβατο θα γίνε για εμάς. Και βέβαια θα εκτοξευθεί ενοητε για τους άλλους όμως όχι για εμάς τούς δημότες. Είδη δεν μπορούμε να περπατήσουμε από τις ιδιοτικοποισεις τους. Πολύ ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπάρες και άβατο υπάρχουν στις αντιλήψεις και την αδυναμία προσέγγισης του ουσιαστικού ορισμού,της περιγραφής του αναπτυξιακού αφηγήματος!
    Προκαλώ τους καλοπροαίρετα δύσπιστους,τους αντιπολιτευόμενους,τους κάθε λογής σχετικούς ή άσχετους!
    Να θέσουν στον εαυτό τους το ερώτημα,τι θεωρούν ανάπτυξη για την λουτρόπολη και σύμφωνα με την ενδοσκόπησή τους,να προσαρμόσουν το τι σχεδιάζεται και εξελίσεται σήμερα.
    Εγώ λεω: 1.Πολεοδομικός ανασχεδιασμός. 2.Κτηριακή νομιμοποίηση.3.Κατοχύρωση της ποιότητας των ιαματικων πηγών.4.Ποιοτική λειτουργία των υφιστάμενων επιχειρήσεων,με στοχο τα μεγαλύτερα οικονομικά έσοδα.5.Ανακαινισμένη αισθητική συνολικά της λουτρόπολης.6.Ανατρεπτική αισθητική της εικόνας και της λειτουργικότητας των υδροθεραπευτηρίων.7.Καθαριότητα και βιολογικός.8.Λυση και επαναλειτουργια των 3 παλιών ξενοδοχείων.8.Αμεσα καθιέρωση εισόδου,με προβλεψη για τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υλοποίηση των παραπανω θα προσελκύσει πολλαπλάσιο κόσμο,με αποτέλεσμα την επέκταση των πληρότητας των διανυκτερεύσεων,της σεζον σε 12μηνη βάση,την ενεργοποίηση των υπηρεσιων και των συναφών επαγγελμάτων,δημιουργώντας οικονομική ανάπτυξη!
    Αυτός ειναι ο στοχος και η λογική!
    Ολα τα άλλα ειναι υπεκφυγές και αντιπολιτευτικές υστερίες άγνοιας και λαϊκισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει ομως ενα μείζον ερώτημα για την Αλμωπια και ορθότατα;
    Η ανάπτυξη αφορά μονο την λουτρόπολη και 2 χωριά;
    Εδω έρχεται η βούληση της πληρότητας σχεδίου του δημάρχου,ωστε το πιλοτικό μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης των λουτρών να το εξακτινώσει σε όλα τα χωριά!
    Από αυτο θα κριθεί και οχι απο τα αστεία διλλήματα των δανείων.. και των ανεύθυνων προσεγγίσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365