Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης του 45χρονου διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνω Ποροϊων, Κωνσταντίνου Γκίνη, στις Σέρρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα στο όρος Μπέλλες, ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη σορό του άνδρα εντόπισε κυνηγός, μέλος της ΟΦΚΑΘ. Ο κυνηγός βρέθηκε στο βουνό προκειμένου να κυνηγήσει όταν και βρέθηκε μπροστά στον νεκρό άνδρα, τον οποίο και αναγνώρισε. Σε κοντινή απόσταση έχει εντοπιστεί και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί ο 45χρονος.
Στο σημείο σπεύδει η Ελληνική Αστυνομία. Επί τόπου βρίσκονται ήδη δασοκομάντος ενώ αργότερα αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού από το σημείο το οποίο είναι αρκετά δύσβατο.





Καλό παράδεισο να έχει κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του στους συγγενείς του και στους φίλους του να δίνει ο Θεός.
ΑπάντησηΔιαγραφή