![]() |
| Ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εκ των παρουσιαστών του Καρναβαλιού |
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηδημητρίαδη, το αγαπημένο συγκρότημα θα εμφανιστεί στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, αμέσως μετά την αποκριάτικη παρέλαση, χαρίζοντας στο κοινό μια δυναμική συναυλία γεμάτη γνωστές επιτυχίες και καρναβαλική διάθεση.
Ξεχωριστή νότα στη φετινή διοργάνωση δίνει το γεγονός ότι ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, θα είναι ένας από τους παρουσιαστές του καρναβαλιού, συμμετέχοντας ενεργά στο γιορτινό κλίμα και στην εξέλιξη της βραδιάς.
Η Αριδαία ετοιμάζεται για μια αξέχαστη αποκριάτικη γιορτή με μουσική, χρώμα και πολύ κέφι.





Δυστυχως επενδυετε μονο στην ψυχαγωγισ,αψηφωντας για τις μεγαλες δαπανες.Ο Δημος χρειαζεται εργα πνοης και ουσιωδεις παρεμβασεις σε παλαιες υποδομες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣπατάλες .. σπατάλες ... σπατάλες. Μετά φόροι .. φόροι...φόροι
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στους ιθύνοντες.... Εξαιρετική πρωτοβουλία! Όσο για τα αρνητικά σχόλια πόση μιζέρια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσυ βλέπεις να γίνεται κάτι για να αλλάξει αυτή η....πόλη προς το καλύτερο?
ΔιαγραφήΕδω και 10ετιες ειναι στα ίδια χάλια.
Τα πανηγύρια και τα καρναβάλια καλα ειναι αλλα να βλέπουμε και πέρα απο αυτά.
Έχουμε τα Λουτρα που τα επισκέπτονται εκατομμύρια κόσμου,και στην Αριδαία δεν έρχεται ουτε το 10% αυτών.
Και όσοι έρθουν δεν θα ξανακατεβουν γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λόγος,δεν εχει τίποτε το αξιοσημείωτο.
Ένα χαλι απο τότε που την ξερουμε.
Κρίμα.