Αυτή την φορά στο Aridaia365 σας έχουμε δεκατρία πολιτικά quiz, που θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας τα απαντήσετε.
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
Δήμος Αλμωπίας: Δεκατρία πολιτικά Quiz - Δώστε μας τις απαντήσεις
Αυτή την φορά στο Aridaia365 σας έχουμε δεκατρία πολιτικά quiz, που θέλουμε μέσα από τα σχόλια να μας τα απαντήσετε.
5 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365





1. Μπορεί και 4
ΑπάντησηΔιαγραφή4. Σαββίδης
5. Αβραμίκα
8. Πολλοί
13. Ελπίζω άμεσα
1. 3
ΑπάντησηΔιαγραφή2. Κετικίδης γιατρός
3. Σαμαράς
5. Αβραμίκα
6. Μπίνος
7. Λαζάρου - Ουργαντζόγλου
8. Πάρα πολλοί
9. Γιάντσης
12. Χάλια σε πολλά θέματα
13. Πριν το Πάσχα (ελπίζω)
1. ή 3 ή 4..... 2 Κετικίδης οφθαλμίατρος........3. Τότος με σκυλιά....5. Λογικά Αβραμίκα....9 Κετικίδης Γιάννης...10 Ίσως ο Μπάτσης...11 Άλλα λένε καποιοι και άλλα καταλαβαίνουν κάποιοι άλλοι...12. Μέτρια προς κακη, από παρουσίαση, μεχρι ήχο, φώτα και συμμετοχές...13. Αν η ερώτηση αφορά όλη την ολική ασφαλτόστρωση, μάλλον μετά το καλοκαίρι, αν αφορά μπαλώματα, μάλλον από τον άλλο μήνα
ΑπάντησηΔιαγραφή2- ο γιατρός ο Κετικιδης
ΑπάντησηΔιαγραφή7- Κωτσόπουλος είναι ο Άνθρωπος φάντασμα, ίσος ο άνθρωπος να έχει θέμα με την φωνή του.
13- το 2027
1- υποψήφιοι για τον δήμο θα είναι Γιαντσης - παρουτογλου.
9- Αβραμικας
11- Γιατί με το επίπεδο και την συμπεριφορά τούς δεν θέλουμε να παρακολουθούμε τα συμβούλια.
1. Το θέμα ειναι να εμφανιστούν και κάποιοι με εμπειρία γιατί με τη νεολαία χαΊρι δεν είδαμε.
ΑπάντησηΔιαγραφή3.Πάντως ο Τσερκέζος είναι άφαντος για μεγάλο διάστημα.
5.Ειτε δώσει είτε δεν δώσει ,κάποιος Υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να έχει 5 στελεχάρες επιπέδουν υποψήφιων δημάρχων για να θεωρείτε σοβαρή υποψηφιότητα.
7.Πολλοί δημ σύμβουλοι δεν έχουν μιλήσει ποτέ.
12.Τραγική αλλά δεν έχει και νόημα να είναι και κάτι περισσότερο.
13.Αυτό με τους δρόμους προφανούς και θα ρίξει τη δημοτική αρχή.Έκανε εχθρους και πολλούς φίλους της.Δεν είναι αποδεκτή αυτή η κατάσταση ακόμα και χρυσό να μας έδιναν απ τις βρύσες.