![]() |
| Δείτε φωτό |
Στην Πέλλα με εκλεκτή παρέα βρέθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης την Παρασκευή όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τοπικά στελέχη.
Με αφορμή την επίσκεψή του στην πόλη της Μακεδονίας, οι γαλάζιοι βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο και σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις της περιόδου.
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είχε στο πλάι του τον γιο του αλλά και «τα αδέλφια μου» όπως ο ίδιος αποκάλεσε τους Κίμωνα Μπένο και Κώστα Δογάνη της Ομάδας Αλήθειας.
Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν μέλη της ΔΕΕΠ Πέλλας, ο πρόεδρός της Θωμάς Σεβαστιάδης και φυσικά ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης.
«Στην Πέλλα, μαζί με τα αδέλφια μου της Ομάδας Αλήθειας και στελέχη της παράταξής μας. Στην εκλογική περιφέρεια του πολύ καλού μου φίλου και βουλευτή Πέλλας, @lakisvasileiadis» έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το καλό κλίμα που αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την άριστη σχέση που προσωπικά διατηρεί ο Γρηγόρης Δημητριάδης με τη βάση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365