![]() |
| ΤΕΛΙΚΑ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας και της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Αριδαίας, Κυριακή (15/03) |
Κυριακή 15 Μαρτίου 2026
ΤΕΛΙΚΑ: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας και της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Αριδαίας, Κυριακή (15/03)
6 σχόλια:
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365










Να δούμε πόσα πέναλτι θα πάρει ο κλαψομπροφητακος σήμερα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίπες εσύ που η ομάδα όλοι οι ομάδα σου θέλει να φύγει άχρηστε
ΔιαγραφήΣτην Α1 από σήμερα ο Εδεσσαϊκός εφόσον χάσει Μελίσσι και Παλαίφυτο. Το Μελλισι έχει και ένα ρεπό ως γνωστόν. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Εδεσσαϊκός είναι καλύτερος στα μεταξύ τους
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοί είσαστε; χαίρεστε που θα ανέβετε στην α1 ερασιτεχνική; Γι αυτό το ποδόσφαιρο πηγαίνει κατά διαόλου . Αντί να παίζει η Έδεσσα σε εθνική κατηγορία , παίζει α και του χρόνου α1, αλλά αυτοί είστε.
Διαγραφήto oplostasio xatzikou peire mpross !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦόρτσα ΑΚΡΙΤΑΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή