Σάββατο 4 Απριλίου 2026

Ερωτέχνες Αλμωπίας: Έρχεται η παράσταση "Ποιος σκότωσε τον William"

"Ποιος σκότωσε τον William"

Θεατρική κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου.

Η πιο θλιβερή ιστορία αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας μετατρέπεται σε καταστροφική παράσταση μέσα από κωμικές καταστάσεις. Μία παράσταση διπλής δράσης όπου για πρώτη φορά η σκηνή συναντά το παρασκήνιο και ο William τον χειρότερο του εφιάλτη.

Σημεία προπώλησης

Τετάρτη 22 & Δευτέρα 27/04 Τοξίδου Ελένη

Πέμπτη 23/04 Καδεμλιάδης Παρθένης

Παρασκευή 24/04 Barberiko Ράσσος Πέτρος Σάββατο 25 & Κυριακή 26/04 Συμβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365