Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε το χθεσινό άγριο περιστατικό στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου ένας 67χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην γαμπρό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος κατέληξε σήμερα το πρωί. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ωστόσο σήμερα νωρίς το πρωί έχασε τη μάχη για τη ζωή του.
Τέλος, για το επεισόδιο προσήχθη ένας 37χρονος, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τ.Α. Κορδελιού Ευόσμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365