![]() |
| Ευχαριστίες |
Ο Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας θα ήθελε να ευχαριστήσει δια του προέδρου Μιχάλη Παπαδόπουλου και όλου το ΔΣ τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Ευστάθιο Φουντουκίδη αλλά και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Δημήτρη Δαμασκούδη για τις παραχωρήσεις που γίνανε προς όφελος του σωματείου μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μίμη Μαλαματίδη, πρόεδρο του Φίλιππου Πενταπλατάνου για την παραχώρηση του γηπέδου, επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ της ομάδας του Άρη Αμπελειών για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις μας, επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το συμβούλιο και τον πρόεδρο του χωριού του Μ. Αλέξανδρου Πέλλας για την παραχώρηση του γηπέδου για τα παιχνίδια πρωταθλήματος που δώσαμε εκεί.
Μετά τιμής
Το Δ.Σ του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365