![]() |
| Δείτε φωτό |
Σε κλίμα συγκίνησης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου 2026 οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους Σέρβους στρατιώτες που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε τρία σημεία του Δήμου Αλμωπίας, με την παρουσία εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, φορέων και πολιτών, οι οποίοι απέτισαν φόρο τιμής στους πεσόντες.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στον Εξαπλάτανο, ενώ ακολούθησε αντίστοιχη τελετή στο Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου στην Αριδαία. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στη Χρυσή, όπου πραγματοποιήθηκε περιήγηση και κατάθεση στεφάνων.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365