Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

Αλμωπία: Διέρρηξαν οικία στην Μηλιά

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία

Διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε οικία στη Μηλιά Αλμωπίας, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, άγνωστος ή άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της οικίας και κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της. Από το σπίτι φέρεται να αφαίρεσαν χρυσαφικά καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, πριν αποχωρήσουν από το σημείο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ώρες κατά τις οποίες εκτιμάται ότι σημειώθηκε η διάρρηξη, βρισκόταν σε εξέλιξη το πανηγύρι της Μηλιάς, με αρκετούς κατοίκους του χωριού να απουσιάζουν από τις οικίες τους.


Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

1 σχόλιο:

  1. Η αστυνομία τι κάνει??? Το κακό έχει παραγινεί. Κάντε καμιά περιπολία την νύχτα. Μηλιά ριζοχωρι πολλά κρούσματα. .οι τσιγγάνοι ποιο πολύ από τους χωριανούς. Μετά τι περιμένουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365