Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αγανακτισμένοι οι αγρότες της Σωσάνδρας με την Δημοτική Αρχή

Είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα, μέσα από οποιαδήποτε νομική εδώ χρειαστεί

Αγανακτισμένοι είναι οι αγρότες της Σωσάνδρας με την Δημοτική Αρχή και καταγγέλλουν στο Aridaia365.gr πως ενώ ήταν ενήμεροι από την αρχή της αγροτικής σεζόν για μία χαλασμένη πομόνα στο χωριό, δεν έκαναν καμία ενέργεια ούτως ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη και έχουμε φτάσει τέλος Ιουνίου και δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους.



Δηλώνουν πως τα χωράφια τους κινδυνεύουν να πάθουν μακροχρόνια ζημιά, μάλιστα πολλές φετινές παραγωγές όπως μας είπαν καταστράφηκαν λόγο του μη ποτίσματος των χωραφιών, ενώ συνεχίζουν λέγοντας πως δεν γίνεται οι αγρότες που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν το μάρμαρο της κόντρας του Δήμου με αυτούς που είναι υπεύθυνοι να φτιάξουν τις πομόνες.

Τέλος δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα, μέσα από οποιαδήποτε νομική εδώ χρειαστεί.

9 σχόλια:

  1. Δίνουν δείγματα γραφής οι απερχομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείγματα γραφής οι απερχομενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδιαφορία τελείως, αυτό δεν είναι ούτε επαγγελματισμός ούτε επίπεδο ανθρώπων που εκλέχτηκαν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.Φ.Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τον Σεπτέμβριο χαλασμένη και άπαντες σιωπούσαν και βάζω μέσα και τον πρόεδρο. Για να βγαίνει ο δήμαρχος φωτογραφιες στα μεγάλα έργα του πρώτος είναι. Δεν εξερω και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχαν και ωραίο τίτλο στον συνδυασμό τους.Η Αλμωπία της καρδιάς μας.Τρομαρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσατε έναν όρκο όταν αναλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τωρα το πηρατε χαμπαρι τωρα νοιαστηκατε για τις παραγωγες σας αυτα τα κανουν απο νωρις.
    Τωρα ψαχνετε ποιος φταιει και δεν κοιταται να δωσετε λυση στο προβλημα οι ιδιοι.
    Αν δεν θελετε να καουν οι παραγωγες σας οπως λετε δωστε απο 100 ευρω να φτιαξετε την πομονα. Και μετα διακδικηστε τα χρηματα απο τους αρμοδιους.
    Η αρδευση πρεπει να γινει απολυτα ιδιωτικη.
    Τα αλλα ειναι δικαιολογιες.
    Ουτε 20 ευρω δεν ειστε ικανοι να δωσετε μονο να περνετε θελετε.
    Αν καουν οι παραγωγες και καταστραφουν τα κτηματα τι να τα κανεις τα δικαστηρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλαράκι ανώνυμος και χωρίς να ξέρεις τί έχει προηγηθεί μην κατακρινεις ολόκληρο το χωριό για το αν είμαστε ικανοί να δώσουμε από 20Ε Φώτης Νιανούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365