Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Λάκης Βασιλειάδης: "Ενωμένοι μπορούμε"

Οι νέοι και οι νέες έχουν και άποψη, αλλά και γνώσεις

Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος των Νέων έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς, έχοντας αρνητική γνώμη για τη πολιτική. Υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας και ακύρωσης κάθε προσπάθειάς τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απουσία αποτελεσματικής και δυναμικής πολιτικής εκπροσώπησης των νέων στην πολιτική· περιορίζοντας έτσι τις ευκαιρίες για την υπεράσπιση των συμφερόντων της νέας γενιάς. 



Οι νέοι σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλα και σύγχρονα ζητήματα, πολύ διαφορετικά από αυτά που είχε να αντιμετωπίσει η προηγούμενη γενιά. Παρόλα τα προβλήματα όμως η νέα γενιά πρέπει να αποτελεί τη γενιά της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της αναγέννησης. Γιατί οι νέοι μπορεί να αμφισβητούν, αλλά πάνω από όλα απαιτούν. Απαιτούν γιατί αυτοί αποτελούν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. 

Οι νέοι και οι νέες έχουν και άποψη, αλλά και γνώσεις. 

Μπορεί να εμπιστεύονται τα λόγια, αλλά περιμένουν από τους πολιτικούς να κάνουν πράξη τα λόγια. 

Θέλουν να μείνουν και να προσφέρουν στην πατρίδα μας και να μην χρειαστεί να φύγουν από αυτήν.
Οι νέοι βγαίνουν μπροστά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Γι αυτό και στη Νέα Δημοκρατία επενδύουμε στους Νέους εμπράκτως.

Επενδύουμε σε προγράμματα απόκτησης νέων δεξιοτήτων με ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης και επανειδίκευσης, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πιστοποίηση και με βάση της ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Συνδέουμε τα πανεπιστήμια με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα.
Στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα. 

Στηρίζουμε ενεργά τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Αλλάζουμε ριζικά την Επαγγελματική Εκπαίδευση, ώστε από λύση ανάγκης για λίγους, να γίνει συνειδητή επιλογή και εργαλείο απασχόλησης για πολλούς.

Επενδύουμε σε προγράμματα απόκτησης νέων δεξιοτήτων με ταχύρρυθμα προγράμματα κατάρτισης και επανειδίκευσης, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πιστοποίηση και με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Το δίλημμα λοιπόν για την νεολαία μας σε αυτές τις εκλογές δεν είναι εάν θα πάμε Δεξιά ή Αριστερά, αλλά εάν ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε την χώρα μας μπροστά. Μπροστά με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365