Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Φωτογραφίες από την σέρβικη κρήνη Ξιφιανής

Δείτε τις φωτό

Το Aridaia365.gr, βρέθηκε στο χωριό Ξιφιανή όπου βρίσκεται η σέρβικη κρήνη που είναι χτισμένη από το 1917 και σας παραθέτει πλούσιο φωτορεπορτάζ.







4 σχόλια:

  1. Πού ακριβώς βρίσκετε η βρύση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον παλιο δρομο αριδαιας-αψαλου...πανω στον δρομο ειναι θα την δεις..

      Διαγραφή
    2. Στον παλιό δρόμο Ξιφιανής - Αψάλου, 100 μέτρα πριν από τοπικό αποστρακτήριο

      Διαγραφή
  2. Στο επάνω μέρος στην κοιλότητα υπήρχε μια πινακίδα (ίσως καλώς ,ίσως κακώς)
    ανέφερε την λέξη ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ 1925 πιθανά μετα απο παρεμβάσεις που έγιναν τότε στην βρύση από τον επικοισμό. Πρίν μερικά χρόνια είδαμε κάποιο πρωινό την πινακίδα αυτή να έχει αφαιρεθεί και μάλιστα με βίαιο τρόπο. ποιός την αφαίρεσε και γιατί και γιατί δεν το πρόσεξε ποτέ κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365