Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Περίεργοι κρότοι χθες το βράδυ στην Αριδαία

Διαβάστε λεπτομέρειες

Περίεργοι κρότοι αναστάτωσαν χθες το βράδυ την πόλη της Αριδαίας. 


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, άγνωστοι κατασκεύασαν αυτοσχέδια μπουκάλια, τα οποία μετά από μια χημική ένωση που γινόταν στο μπουκάλι, λόγο τον υλικών που υπήρχαν μέσα, έσκαγαν σε διάφορα μέρη της πόλης και ακουγόταν αυτοί οι δυνατοί κρότοι.



Μάλιστα αστυνομικοί του τμήματος της Αριδαίας, ερευνούσαν χθες το βράδυ τα παραπάνω περιστατικά.

4 σχόλια:

  1. είναι κάτι διαφορετικό από παιχνίδι και ύποπτο.Το περιστατικό συμβαίνει γύρω στις 1,20 πμ και έχει συμβεί 2-3 βράδυα....όντως μετά την έκρηξη μένουν σημάδια από κάποια κατασκευή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρουβίκωνας τώρα κ στην πόλη μας. Είναι αυτά τα κατάλοιπα της αριστεράς έχουμε πολλά να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συγκεκριμένα γίνεται τις τελευταίες τρεις Τετάρτες.. όλα σκάνε με μια διαφορά περίπου 2 δευτερολέπτων... Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365