Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ: Μπάτσης: "Με καλή διάθεση όλα θα κυλήσουν ομαλά" - Μπίνος: Θέλω να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο" - Όλα όσα έγιναν

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Aridaia365.gr από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας, μετά τις εκλογές έγινε σήμερα.


Ο νέο δήμαρχος Αλμωπίας δέχθηκε τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων, ενώ το κλίμα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ήταν πολύ καλό, έκτος από κάποιες μικρο εντάσεις.



Ο κύριος Μπάτσης τόνισε πως με καλή διάθεση όλα θα κυλήσουν ομαλά, ενώ ο κύριος Μπίνος συνεχάρη τον παλιό του συνεργάτη για την εκλογή του.

Στα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης, η τσάντα δώρο που έκανε ο πρόεδρος της Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζογλου στον Δημήτρη Μπίνο, που είδατε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό το οποίο τόνισε ο κύριος Δόντσος και χτύπησε τον  κώδωνα του κινδύνου, είναι πως στην Αλμωπία υπάρχουν 20 βάρδιες ανθρώπων του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως να υπάρχει ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αριδαίας.

Ο κύριος Αβραμίκας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει στο εργοτάξιο του Δήμου, για το λόγο ότι τελείωσαν τα 8μηνα και έχει μείνει με λίγους υπαλλήλους, κάτι το οποίο όπως είπε ελπίζει να λυθεί σύντομα.

Η κυρία Αμπάρη αφού συνεχάρη τον Χρήστο Μπάτση, τον ρώτησε για μία ανάρτηση στο Facebook την ημέρα της 2ης Κυριακής των εκλογών, που ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας ήταν ταγκαρισμένος και έλεγε "σήμερα θα φανεί ποιοι είναι οι προδότες". Με την κυρία Αμπάρη να ρωτάει τον κύριο Μπάτση αν συμφωνεί με αυτή την ανάρτηση και θέλησε να μάθει ποιους εννοούν με την φράση αυτή. Ο κύριος Μπάτσης δεν απάντηση επί του θέματος.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Aridaia365.gr από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας:












































5 σχόλια:

  1. το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι χρειάζεται να διαβάζουν πολύ.Άλλαξαν οι εποχές και χρειάζεται συνεχώς ενημέρωση και διάβασμα.Ακόμα και για τα πιό απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλούμε πολύ σαν σελίδα εσείς μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι και να πάρουμε απαντήσεις για πιο λόγο ο παιδικός σταθμός τής ξιφιανης εξαιρέθηκε τελευταία στιγμή από το ΕΣΠΑ και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λειτουργήσει ούτε καν με τροφεία επί πληρωμή δηλαδή. Και μένουν τόσα παιδιά που δεν συγκαταλέγονται στις λίστες του ΕΣΠΑ Εκτός. Ύστερα από πληροφορίες μάθαμε ότι το ΕΣΠΑ πήγε στον Αρχάγγελο μετά από νύξη αντιδημάρχου και γιατί να κλείσει αφού υπάρχουν εγγραφές. Θα θέλαμε σαν γονείς κάποιες απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να κλείσει ο παιδικός σταθμός τής ξιφιανης τα γύρω χωριά τι θα κάνουμε δηλαδή. Αψαλος αλωρο ακόμα και από Αριδαία και αλλά χώρια εξυπηρετούσε τόσα χρόνια .ποιος ευθύνεται. Ευελπιστούμε να μην αληθεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365