Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ακόμα 2 παίκτες απόκτησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Ακόμα 2 αξιόλογοι παίκτες με θητεία Γ’ εθνικής ανήκουν και επισήμως στο δυναμικό της ομάδας των Γιαννιτσών, ο λόγος για τους Κωστάκη Σωτήρης  και Τόσιος Κώστας οι 2 ποδοσφαιριστές που είναι 20 χρονών, έχουν αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και πλούσιο ταλέντο.



Ο Κώστας Τόσιος με καταγωγή από τον Δήμο μας (Αμπελειες) τα τελευταία 3 χρόνια φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Νάουσας είναι γεννημένος 3-7-1999 είναι μεσοαμυντικός ενώ δοκιμάστηκε το2014 στην Μανζεστερ.

Ο Κωστάκης Σωτήρης γεννήθηκε και αυτός το 1999 (20-6)είναι αριστεροπόδαρος  μέσος με καταγωγή Γιάννενα  έπαιξε στην Κ20 της ΑΕΚ, Θεσπρωτο, Σπάρτη  Σουλι – Παραμυθιάς.

Η διοίκηση της Αναγέννησης, αναμένεται αύριο, να κλείσει ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση μεταγραφικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365